"Тут нема преси": Оточений журналістами Джонсон розгубився перед розлюченим батьком хворої дитини

Прем'єра Британії Бориса Джонсона в середу під час візиту до лікарні висварив розлючений батько хворої дитини

Про це повідомляє Politico.

На прем'єра Британії під час його візиту до лікарні накинувся розлючений батько хворої дитини, який сказав йому, що Державна служба охорони здоров'я знищена, "а тепер він приїжджаєте сюди за можливістю з'явитися перед пресою".

Подію висвітлювала чимала кількість британських ЗМІ. Але Джонсон розгубився та відповів: "Ну, насправді, преси тут немає". 

На це батько вказав на журналістів і камери, наголосивши: "Що ви маєте на увазі, що тут немає преси, хто ці люди?"

Розлюченим чоловіком був Омар Салем, лейбористський активіст, що проводив кампанію проти Brexit. Він сказав, що пояснив Джонсону "частину своєї думки про те, як він керує NHS на основі досвіду 7-денної дочки, якою нехтували годинами минулої ночі".

За його словами, команда у відділенні невідкладної допомоги в університетській лікарні Whipps Cross у Лондоні "була чудовою", але лікаря сім'я не могла дочекатися годинами.

Як повідомляє The Guardian, прессекретар прем'єрміністра заявив, що Салем, зрозуміло, був "дуже знервований", і прем'єрміністр "не збирається ховатися від цих обставин, коли він робить такі візити, і, очевидно, прагне поговорити з людьми, поспівпереживати і побачити, чим він може допомогти".