ВМС США підтвердили справжність роликів, на яких зафіксовані НЛО

18 вересня представники Військово-морських сил США заявили, що три опублікованих ролики з НЛО насправді справжні

Про це повідомляє Bird in Flight.

У ВМС США не змогли визначити природу цих об'єктів і вважають їх "непізнаними літаючими аномаліями" (unidentified aerial phenomena). Ролики вперше виявив і опублікував колишній вокаліст панк-групи Blink-182 Том Делонг, який в останні роки займається пошуком інопланетного життя.

Делонг заснував організацію "Зоряна академія мистецтв і науки" (To the Stars Academy of Arts & Science), мета якої - виявлення позаземного розуму і дослідження "секретів космосу". 

Музикант залишив Blink-182 в 2005 році, потім повернувся в 2009-му і знову пішов в 2015 році заради вивчення загроз інопланетного вторгнення. Том Делонг впевнений, що через бюрократію і урядові обмеження людство не може займатися подібними дослідженнями і виявити життя за межами Землі.

Делонг разом зі "Зоряною академією мистецтв і науки" опублікував ролик, де нібито зображені НЛО, в 2017 році. Як заявили в організації, інопланетні кораблі були зняті військовими пілотами, які проводили навчання на винищувачах Super Hornet. Це відбувалося у Східного узбережжя США в січні 2015 року.

Ще два ролика - це знахідка видання The New York Times. Вони також зняті пілотами військових винищувачів під час навчань: перше відео було зроблено в 2014 році, друге - в 2015-му. У розмові з журналістами льотчики розповіли, що неодноразово стикалися з непізнаними об'єктами, які рухалися неприродно і так, як не може рухатися ні один з винайдених людиною літаків. За словами астрофізика, який висловився в статті, ці об'єкти на відео могли бути атмосферним явищем або результатом помилки обладнання при візуалізації літаків.

Представник Військово-морських сил США підтвердив, що в опублікованих роликах насправді зображені "непізнані літаючі аномалії". Таким визначенням державні відомства називають об'єкти, які рухаються не як реальні літаки, а як диски або таємничі сфери. 

"З міркувань безпеки та охорони ВМС США дуже серйозно ставляться до цих повідомлень і розслідують кожен інцидент окремо", - заявив представник військових.

У повідомленні ВМС зазначено, що поки триває розслідування, вони не мають наміру публікувати деталі про об'єкти в цих роликах. Незважаючи на невелику кількість подробиць, Том Делонг назвав підтвердження від ВМС великим кроком вперед і перемогою для свого проекту. 

"Це визнання з боку Військово-морських сил - безпрецедентно для нас. Факти приходять на зміну необґрунтованим твердженням, а туман, який приховував існування НЛО, розсіюється. Ми здійснюємо прорив - я дуже схвильований", - зазначив Делонг.