WBSS організовує суперсерію у новій категорії Усика

Всесвітня боксерська суперсерія має намір організувати турнір у надважкій ваговій категорії, куди перейшов переможець WBSS у крузервейті українець Олександр Усик

Про це повідомляє Boxingscene.

Як варіанти для наступної cуперсеріі у WBSS розглядають надважку, середню (до 72,6), першу напівсередню вагу (до 63,5 кг) та один жіночий дивізіон.

Серія триватиме впродовж наступного року, перший раунд відбудеться у лютому, а фінал - у листопаді-грудні.

Промоутер WBSS Калле Зауерланд хоче бачити на турнірі британця Ділліана Вайта, француза Даніеля Дюбуа, хорвата Філіпа Хрговіча, німця Агіта Кабайела та переможця бою між новозеландцем Джозефом Паркером та Дереком Чісорою із Великої Британії.

Наразі невідомо, чи отримає запрошення від організаторів українець Олександр Усик, який у 2018 році виграв WBSS у першій важкій вазі (до 90,7 кг), а зараз готується до дебюту у надважкій вазі.

У WBSS не виступатимуть найсильніші важковаговики світу - володар чемпіонських титулів WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) американець Енді Руїс, чемпіон WBC (Всесвітньої боксерської ради) Деонтей Вайлдер зі США та ексчемпіони світу Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа.