Доба на фронті: трьох українських військових поранено, одного травмовано

Внаслідок обстрілів російських окупантів на Донбасі троє українських військових було поранено, ще один отримав бойову травму

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм. А також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Водяного з напрямків Ужівки та Заїченкового – із артилерійських систем калібру 122 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Лебединського – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новозванівки з напрямку Калинового – з ручного протитанкового гранатомета.

За минулу добу три військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості, один – бойове травмування.