Вдаючись до політичних переслідувань, ДБР йде шляхом Януковича, - Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що Державне бюро розслідувань, вдаючись до політичних переслідувань, йде шляхом режиму Віктора Януковича

Про це Порошенко заявив у програмі "Рандеву", повідомляє "5 канал".

За його словами, слідчі ДБР виконують забаганки соратників президента-втікача Януковича, що завдає удару по міжнародній репутації України.

"Янукович йшов таким шляхом, яким зараз йде Державне бюро розслідувань. З благословення, я можу так передбачати, керівника Офісу президента пана Богдана, близького партнера пана Портнова, колишнього заступника адміністрації Януковича. Це удар по українській владі і по країні Україна, щодо повернення політичних переслідувань. Якщо це буде їхній вибір - поборемося ", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що має багаторічний досвід перебування в опозиції та знає, як протистояти тиску влади.

"Я і моя політична сила не боїмося нікого, ми чесно дивимося людям в очі. Я багато років був у опозиції, і ці хлопчики - вони не перші, хто хотів запроторити Порошенка. Ви дуже добре пам'ятаєте і 2003-й, і 2004-й рік, і коли на канал були наїзди, і в 2007-му, і в 2008-му, і в 2012-му, і в 2013-му роках. Нічого у них не вийде. У нас є достатньо механізмів захисту" , - переконаний Порошенко.