В Міністерстві охорони здоров'я дозволили соцмережі з РФ, - Стерненко

У Міністерстві охорони здоров'я України відбулася розширена нарада з громадськими організаціями. Її проводили очільниця відомства Зоряна Скалецька та її радник, політтехнолог Дмитро Раімов

Про це в неділю, 22 вересня 2019 року, на своєму каналі у Telegram повідомив колишній керівник осередку "Правого сектору" в Одесі Дмитро Стерненко, передає Еспресо.TV.

"Нарешті в Міністерстві охорони здоров'я України почали відбуватись реформи після приходу нового міністра. Перші зміни вже можна помітити неозброєним оком", - зазначив він.

Зокрема, Стерненко звертає увагу на те, що в МОЗі віднедавна хтось переналаштував Wi-Fi , і тепер там можна "спокійно сидіти в російських соцмережах, які є в нашому санкційному списку". На підтвердження ним наведено відповідні скрін-шоти.

Таке нововведення громадський активіст пов'язує з призначенням Раімова радником Скалецької.

Довідка

За власним зізнанням Раімова, серед тих політиків, з якими раніше він співпрацював на платній основі, були представники Партії регіонів. 

" ...У мене є клієнти і з Партії регіонів, і з БЮТ, з УДАРу. Я можу з ними говорити, як сторонній спостерігач", - заявляв він в інтерв'ю проекту Inspiration for Breakfast, яке було оприлюднено 23 травня 2014 року.

На уточнююче запитання "Ти працюєш з політиками або їх штабами?" Раімов тоді відповів:

"Завжди тільки безпосередньо з політиками".

Також він називав Євромайдан "військовим переворотом" й публікувався на сепаратистському ресурсі Украина.Ru.

На цих президентських виборах він працював у штабі Зеленського.