На Дні села фігурант справи Гандзюк Рищук побив депутата, - Власов

22 вересня у селі Праві Саги на Дні села депутат Херсонської облради Євген Рищук, начебто, побив депутата Олешківської райради Романа Чухалова

Про це повідомив у Facebook депутат Дніпровської райради Олександр Власов. 

"Північ. Дзвінок на телефон: "Саша, у селі Праві Саги, на святі Дня села, Женя Рищук (депутат обласної ради від БПП) побив Романа Чухалова (депутат Олешківської райради). ... На столах порожні пляшки, стаканчики, музика і посеред танцполу Рищук. ... При цьому, Рищука ніхто не опитав і він продовжує гуляти на святі", - написав депутат.

За словами Власова, Чухалова відвезли до лікарні.

Інформацію про інцидент підтвердив адвокат Масі Найєм у Facebook, який зазначив, що Рищук був, начебто, п'яний: "Євген Рищук, колишній депутат БПП, яка зараз Європейська Солідарність, той, на кого вказують, як на замовника вбивства Катерини Гандзюк, сьогодні вночі, п'яний, побив людину і погрожував вбити одного друга Каті, який живе в Херсоні", - написав Найєм.

Водночас поліція Херсонщини повідомляє про інцидент, проте, без прізвищ та посад:

"Вчора, 22 вересня, близько 23:30 до поліції Херсонщини зателефонував 37-річний житель м. Олешки. Він повідомив, що під час святкування Дня села Праві Саги в місцевому будинку культури його вдарив в обличчя 42-річний чоловік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ "Умисне легке тілесне ушкодження". 

На фото постраждалий Роман Чухалов