"Я за вступ до НАТО", - нардеп від "Слуги народу" Верещук про євроатлантичну інтеграцію

Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук, яка в інтерв'ю "112 Україна" заявила щодо членства в НАТО, що Україні "не можна йти туди, де нас не чекають", заявила, що підтримує євроатлантичний вектор

Про це Верещук заявила в ефірі програми "Вердикт" на каналі Еспресо.TV.

"Я за вступ України до НАТО, я за вступ України до ЄС. У нас є чітко закріплений партійний, фракційний, всією владою чіткий євроантлатичний курс", - сказала Верещук.

Нардеп також звинуватила у суспільному резонансі, що викликало її інтерв'ю, ворогів, політичних опонентів і російські канали.

"Ці всі інсенуації чи маніпуляції, які шукають наші вороги, а використовують політичні опоненти в Україні, мають вас не дивувати. Йде війна, а Росія використовує нашу слабкість, нашу недолугість. Я виступаю за тісне співробітництво з США, особливим партнером поза НАТО, щоб ми наповнили новим змістом Хартію "Україна-США", - додала Верещук.

Депутатка Верховної Ради від "Слуги народу" Ірина Верещук є головою підкомітету з державної безпеки та оборони парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.