Під Києвом сталася ДТП за участю шести машин, видимість на дорозі впала майже до нуля

Під Києвом, на Броварській кільцевій, сталася жахлива ДТП, в якій загинула людина

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, у легковик Daewoo Nexia на чималій швидкості врізався вантажний автомобіль DAF з причіпом, також були пошкоджені Opel Astra, Volkswagen та дві ГАЗелі.

Як розповів водій автомобіля ГАЗель, через пожежу, що сталася неподалік, видимість на дорозі впала майже до нуля - видно було лише на якихось пару метрів.

Водій зупинився, бо перед ним зупинилася ГАЗель білого кольору і в цей час почув потужний удар, а потім його машину відкинуло вперед на ГАЗель, що стояла попереду. Коли він вийшов зі своєї машини, то побачив кілька розбитих машин та чоловіка, який виявився пасажиром Daewoo Nexia. Він кричав, що у Деу затисло водія. Небайдужі свідки кинулися визволяти затиснутого чоловіка. Через деякий час його вдалося деблокувати і передати медикам.

На жаль, медики виявилися безсилі - чоловік на вигляд приблизно 30 років помер. Інші учасники дорожньої пригоди серйозних травм не отримали.

Відзначимо також, що напрям руху від Броварського проспекту на броварську Кільцеву повністю перекритий, а на Броварському проспекті утворився багатокілометровий затор.