Депутат міськради Дніпра заявив про побиття його комунальниками

Депутат Дніпровської міської ради Дмитро Хозін заявив про намагання не пустити його на сесію та побиття представниками комунального підприємства "Муніципальна варта"

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами депутата, інцидент стався 25 вересня перед початком сесії міськради, де він планував вимагати від влади міста звіт, зокрема, щодо ремонту Центрального мосту.

"Керівник "Муніципальної варти" дав вказівку мене не пропускати й відібрати плакати. Я ніс їх до зали як додаткові матеріали. Нічого такого там не було написано. "Борисе Філатов, звітуйте!" і все. Це не заборонений предмет, не ніж, не бомба. Забрали не одразу. Спершу повалили на підлогу й почали вибивати у мене плакати. Штовхали ногами й руками. Частина людей була з "Муніципальної варти", а частина - просто в чорному, і я не розумію хто вони. За законом, як депутат міськради, я маю право безперешкодного допуску на сесію. Мова йде про перевищення службових повноважень працівниками мерії", - розповів Хозін.

Депутат додав, що подав заяву до поліції. Хозін також виклав відео сутички на своїй сторінці у Facebook.

Мер Дніпра Борис Філатов висловив сумніви щодо правдивості слів депутата, зокрема, щодо побиття ногами. Філатов порадив депутатові звернутись до правоохоронних органів.