Вони нас там не хочуть, – Супрун пояснила своє звільнення

Колишня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розказала, що вона і її заступники написали заяви про відставку, тому що зрозуміли, що з ними не хочуть працювати у новому Кабміні

Про це вона розповіла у інтерв’ю 24 каналу.
 
Вона також згадала, як прийшла на посаду.
 
"Коли я прийшла в МОЗ у серпні 2016 року, то була я і двоє-троє людей, які зі мною прийшли. Ми навіть не знали, де кабінет та в якому він будинку. Не було держсекретаря, не було директоратів, не було нічого в міністерстві. Я побачила лише гори документів, які треба було підписувати, щоб ліки від держзакупівель пішли в регіони", – розповіла Супрун.
 
За її словами, команді знадобився тиждень, щоб зрозуміти всі процеси у відомстві.  Супрун та помічники  за один-два дні розблокували всі закупівлі, почали видавати накази та збирати робочі групи.
 
"Я пройшла ціле міністерство, зайшла в кожен кабінет і познайомилась з нашими співробітниками", - додала ексміністр.
 
Після звільнення Супрун спілкувалась з новою главою МОЗ Зоряною Скалецькою. Вона зі своїми заступниками розповіли про обов'язки, виклики та проблеми.
 
"Сказала, що бажаю їй успіхів, і як будуть якісь бажання, проблеми – дзвоніть, говоріть і все. І вона пішла. Вона нас не просила, щоб ми залишилися. Для нас було дуже яскраво зрозуміло, що вони нас не хочуть там," – додала Уляна Супрун.
 
  • Супрун заявила, що не встигла передати справи новому міністру