Вибухи на складі боєприпасів у Донецьку: розпочалась евакуація жителів з прилеглих будинків

В окупованому Донецьку відбувається евакуація мирних жителів з будинків, прилеглих до постраждалих від пожежі складів із боєприпасами

Про це пише видання "Остров" з посиланням на "МНС ДНР".

Зазначається, що окупаційна влада тривалий час не називала причини надзвичайної ситуації, а, врешті-решт, заявила, що пожежа виникла, нібито, через обстріл з боку ЗСУ.

"Показово, що до початку вибухів боєприпасів ніяких повідомлень про обстріл даного району не надходило", - йдеться у повідомленні видання.

"Офіційна" пропаганда, так і не визнавши факту пожежі саме у військовій частині "ДНР", озвучила версію, що, нібито, "через обстріли постраждали виробничі приміщення заводу" Зеніт "з виробництва алюмінієвих профілів, в яких знаходилися запаси різних хімічних речовин"

"У зв'язку зі сформованою загрозою населенню, співробітниками" МНС ДНР "проводиться евакуація громадян, які перебувають в зоні небезпеки. Відкрито пункти тимчасового розміщення", - йдеться в повідомленні "МНС ДНР".

Нагадаємо, у середу, 25 вересня, о 6 годині ранку в Куйбишевському районі на території військової частини бойовиків "ДНР" почали вибухати боєприпаси.

Обережно: на відео нецензурні вислови