МЮ мріє очолити запеклий конкурент Алекса Фергюсона

Славетний французький тренер Арсен Венгер заявив, що мріє очолити англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед"

Про це повідомляє The Sun.

За словами Венгера, який у часи роботи у "Арсеналі" вважався головним конкурентом багаторічного тренера "Юнайтед" Алекса Фергюсона, він мріє очолити манчестерський клуб.

"МЮ - це робота мрії для будь-якого менеджера. Принаймні, будь-якого, котрий володіє сміливістю і впевненістю. На мою думку, їм треба чотири гравця для першої команди. Але й навколо наявних гравців я бачу команду, здатну кинути виклик в чемпіонаті. Вони не так далеко від успіху, як думають люди ", - сказав Венгер.

За словами француза, він знає, як перевтілити гру "Манчестер Юнайтед", який впродовж останніх сезонів після відставки Алекса Фергюсона, переслідують невдачі.

"У нинішньої команди немає моделі гри. Там є хороші виконавці, але їх потрібно тренувати і розвивати. У мене є впевненість, і у мене є мужність. У мене є ідеї для цієї команди", - запевнив Венгер.

69-річний Арсен Венгер очолював "Арсенал" з 1996 до 2018 року. Француз тричі у 1998, 2002 та 2004 приводив "Арсенал" до чемпіонства у прем’єр-лізі. Під його керівництвом лондонці сім разів здобували Кубок Англії та сім разів ставали володарями Суперкубку країни.

Також Венгер тренував японську "Нагойю", французькі "Канн", "Нансі" та "Монако", з яким у 1988 році виграв чемпіонат Франції.