В лічених сантиметрах від зупинки: у Києві некерована вантажівка знесла світлофор, розтрощила паркан та врізалася в стовп

У Києві, на межі Дніпровського та Деснянського районів сталася ДТП за участю вантажного автомобіля, в якій дивом не постраждали пішоходи

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, за попередніми даними - зі слів свідків, вантажний автомобіль з причіпом рухався по вулиці Братиславській від ринку Юність в напрямку Броварського проспекту або станції метро Чернігівська.

З нез'ясованих достеменно причин, водій вантажівки не впорався з керуванням і на заокруглені дороги поїхав прямо. При цьому фура знесла світлофор, який стояв на перетині вулиць Братиславської і Миропільської, після чого продовжила рух, знесла близько десятка секцій паркану, який відділяє трамвайні колії від дороги, і на чималій швидкості врізалася у бетонний стовп.

Лише після цього некероване вантажне авто вилетіло на вулицю Миропільську, перетнувши три смуги руху, спинившись в лічених сантиметрах від зупинки громадського транспорту. Відзначимо також що в результаті тарану стовпа вся дорога і тротуари на відстані близько 100 метрів виявилася засипаними бетонними уламками і запчастинами автомобіля.

Лише дивом не постраждали пішоходи, виявився ушкодженим лише автомобіль Porsche Cayenne. В результаті ДТП постраждав водій вантажівки, його затисло деформованими конструкціями кабіни. Для того, щоб його визволити довелося викликати рятувальників ДСНС.

Після деблокації постраждалого з відкритим переломом ноги і з підозрою на ще кілька переломів доправили до лікарні. Також госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості і пасажира, який за словами свідків під час тарану стовпа випав на дорогу. Крім пожежників на місці працювали кілька аварійних бригад Київенерго та трамвайного депо, адже внаслідок аварії було знеструмлено трамвайні колії і рух трамваїв зупинився до самого ранку.