"Валерія не зламається". Порошенко з дружиною провідав Гонтарєву на лікуванні в Лондоні

П'ятий Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідали ексголову Національного банку України Валерію Гонтареву, яку місяць тому збив автомобіль у Лондоні, і подарували їй футболки з підбадьорливим кумедним принтом

Про це Порошенко повідомив на своїй сторінці у Telegram, виклавши фото з Гонтаревою і футболками, на яких зображена сама ексголова НБУ в образі балерини з загіпсованою ногою, але з шаблями у руках, передає Еспресо.TV.

"З Мариною відвідали Валерію, щоб переказати їй слова підтримки від багатьох українців. Дякуємо Юрію Журавлю (український співак, художник, громадський діяч і автор принту на футболці для Гонтаревої - ред.) за футболку, якій Валерія дуже зраділа", - написав Порошенко.

Він зазначив, що Гонтарева не лише сильний менеджер, але й сильна особистість, і ніхто не в змозі її зламати.

"Коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників ПриватБанку, – вона не зламалася. Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, - вона не зламалася. Не зламається й тепер, коли опоненти, переслідуючи її, не цураються бандитських прийомів. І самі стають бандитами. Валерія не просто тримається. Вона бореться за Україну. Валерія не зламається. Знайте: ніхто з нас не зламається!" - підкреслив Порошенко.