Демократи хочуть "відібрати все" в американців, - Трамп про початок свого імпічменту

Президент США Дональд Трамп вважає, що за рахунок скандалу з розшифровкою його телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським його опоненти з Демократичної партії намагаються "зупинити його" та "забрати все" у американців

З такою заявою він виступив на тлі початку процедури імпічменту через скарги співробітника розвідки, передає Еспресо.TV.

"Демократи хочуть забрати вашу зброю, вашу охорону здоров'я, ваші голоси, вашу свободу, ваших суддів. Вони хочуть забрати все", - наголосив Трамп у своєму зверненні до американського народу, оприлюдненому у ніч з 28 на 29 вересня 2019 року за київським часом.

За словами президента США, "полювання" на відьом має бути припинено хоча б тому що Зеленський заявив, що Трамп не тиснув на нього, як було зазначено в скарзі.

"Розмова з новим і дуже хорошим президентом, який сказав фейковим новинам в ООН, що я не чинив на нього тиск у жодним чином, у жодній формі і в жодному вигляді, повинна сама по собі покласти край останньому полюванню на відьом", - написав він у Twitter.

Трамп також звинуватив главу комітету палати представників з розвідки Адама Шифа в спотворенні його розмови із Зеленським і зажадав відставки конгресмена.