Ідеальне і безпечне лікування карієсу з клінікою "Люми-Дент"

Бактеріальна інфекція стає причиною розвитку карієсу, який для більшості людей є не простою проблемою, а катастрофою.

Інформація публікується на правах реклами

Відбувається демінералізація і руйнування твердих тканин зубів, змінюється їх колір і структура. Емаль втрачає свої властивості і не забезпечує належного захисту. Своєчасне лікування карієсу зубів у клініці "Люми-Дент" допоможе позбутися від недуга і попередити більш серйозні проблеми в майбутньому.

Причини і симптоми карієсу

Серед ключових причин розвитку карієсу виділяють:

Фахівці з "Люми-Дент" знайомі з різними наслідками і причинами, тому лікування карієсу в Києві для них - це проблема, яка швидко вирішується.

Поступово емаль втрачає свої функції, зуби стають занадто чутливі і не дуже приємно вживати холодні або гарячі напої. В результаті починається Лікування карієсу Люми-Дент, яке призводить до детального огляду ротової порожнини і відповідного прийому лікарських препаратів. Залежно від ступеня проблеми стоматологи формують оптимальну методику лікування.

Ефективні методики лікування карієсу в Києві

Процедура лікування починається з чистки нальоту. Застосовуються спеціальні абразивні насадки і ультразвукові прилади. Можна без проблем вилікувати карієс в клініках Люми-Дент завдяки використанню в клініці передових технологій і стандартів якості. Стоматолог додатково підбирає оптимальний колір для пломби.

Фахівці якісно і ретельно опрацьовують кожну ділянку. Виконується протравлення і обробка гелем, який в подальшому видаляється. На поверхню наноситься додатково спеціальний гель, який забезпечить ідеальне зчеплення з пломбою. За допомогою пломбувальних матеріалів фіксується пломба.

Профілактичні заходи

Доступна ціна лікування карієсу все одно не аргумент до того, щоб витрачати постійно гроші. Краще захистити себе і попередити проблему, ніж боротися з нею. Профілактика і захист зубів зводиться до простих заходів: