Поблизу столичного метро "Дорогожичі" перекинувся бус з водієм

У місті Києві на вулиці Олени Теліги вранці в неділю, 29 вересня 2019 року, сталася ДТП з перекиданням мікроавтобусу Renault, в якій дивом вижив чоловік

Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

За словами потерпілого водія, він рухався своїм мікроавтобусом вулицею Олени Теліги від станції метро "Дорогожичів" у напрямку "Почайни". Під час затяжного спуску на заокругленні дороги перед ним загальмувало авто, що їхало попереду, він також загальмував, але машину понесло на слизькій дорозі, поставило боком, після чого лівим переднім колесом він наїхав на бордюрний камінь й перекинувся на бік.

Так "Рено" проковзало на боку близько 15 метрів, врізалося у стовп, після чого його ще відкинуло на 3 метри від електроопори.

Причина аварії, як зізнався керманич, полягає не лише у слизькій дорозі та чималій швидкості, а й у "лисій" гумі на задній вісі мікроавтобусу.

Враховуючи серйозні пошкодження автомобіля в районі водійського місця, чоловік вижив хіба що дивом.

Медики швидкої допомоги, які прибули на виклик, намагалися госпіталізувати постраждалого водія, оскільки у нього попередньо діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різані рани обличчя і голови, а також глибокий поріз стегна великого розміру. Втім, він від госпіталізації відмовився, хоча й пообіцяв медикам, що після оформлення аварії він звернеться до медзакладу.

На місці працюють патрульні поліцейські.