Укргазбанк отримав збільшення ліміту торговельного фінансування від IFC

Укргазбанк вчергове досягнув підвищення ліміту торговельного фінансування від International Finance Corporation (IFC) – підрозділу Групи Світового банку – за програмою GTFP (Глобальна програма торговельного фінансування)

Його сума досягнула 70 млн доларів США, що на 30 млн доларів США більше, аніж попереднього разу.

Також було подовжено і строк угод, які підтримуються в рамках ліміту торговельного фінансування, з 1 року до 3 років, а за окремими проектами можливий і довший термін.

Завдяки цьому  приватні клієнти Укргазбанку, зокрема і з сегменту МСБ, зможуть скористатися посиленою підтримкою та фінансуванням проектів зовнішньоекономічної діяльності, а також отримати розширений перелік інструментів фінансування для виконання своїх міжнародних контрактів з партнерами з різних країн та регіонів. 

Таке збільшення ліміту відбувається сьогодні на фоні виконання Банком планових показників, прибуткової діяльності та відмінних результатів у напрямі торговельного фінансування.

Додаткову інформацію можна отримати тут www.ifc.org.         

Нагадаємо,  цього року УКРГАЗБАНК увійшов у трійку кращих банків у номінації «Найкращий банк у Східній Європі у 2018 році» міжнародної премії найавторитетнішого видання з торговельного фінансування – Global Trade Review.