Проспект Перемоги перекриють через встановлення нових опор Шулявського шляхопроводу, - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко перевірив роботи на Шулявському мосту і зазначив, що 11-13 жовтня через роботи перекриють проспект Перемоги

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.
 
"Вже зібрали три прогони з металоконструкцій. Два з них вже встановлені на тимчасові опори там, де і будуть стояти. Третій прогін - над проспектом Перемоги - планують встановити на тимчасові опори 11-13 жовтня, тобто в наступні вихідні," - написав мер столиці
 
Він додав, що на час монтажу третього прогону рух транспорту проспектом Перемоги перекриватимуть.
 
"Сьогодні на Шулявці тривають підготовчі роботи до встановлення конструкції мосту на тимчасові опори. Підрядники запевнили, що на початку листопада конструкція вже буде встановлена. А в кінці грудня планують відкрити рух автотранспорту новим мостом", - йдеться у повідомленні.
 
Кличко перепросив у киян за незручності, пов’язані з масштабним будівництвом та закликає не підхоплювати  неправдиву і маніпулятивну інформацію про ремонт.
 
"Підкреслю, місто виконує свої зобов’язання перед підрядниками і вимагає дотримання термінів будівництва важливого інфраструктурного об’єкту столиці. Тому, наприкінці грудня, як і планували, рух транспорту  через міст має бути відкритий," - резюмував Кличко.