Данилюк заявив, що був присутнім під час телефонної розмови Трампа та Зеленського

Ексглава РНБО Олександр Данилюк заявив, що був присутній при скандальній телефонній розмові президента США Дональда Трампа і президента України Володимира Зеленського

Про це він  заявив в ефірі Радіо НВ.

"Можливо (я поділюся якимись подробицями, - Ред.). Але не зараз і, може, навіть ніколи. Я вважаю, що це буде непрофесійно. Це розмова двох глав держав. І точно я не маю права це коментувати. Має бути довіра у відносинах між керівниками. Зокрема, їх командами ", - зазначив Данилюк.

Він наголосив, що не коментуватиме телефонну розмову двох президентів.

"Навіть якщо зараз я не працюю в державній інституції, на "вільних хлібах" що називається, це абсолютно не означає, що я зараз буду розкривати те, що важливо для наших двосторонніх відносин між Україною та США. Я дуже багато інвестував в те, щоб у нас відновлювалися хороші відносини. Це я робив ще й коли був міністром. Я розумію важливість відносин з США, хороших відносин. І я буду намагатися робити все, щоб вони залишалися добрими", - зазначив Данилюк.

За його словами, наразі у двосторонніх відносинах України і США "дуже непроста ситуація" і дуже просто на цьому "зіграти".