Підприємець з Дніпра розповів, як витрачає виграні в лотерею понад 6 мільйонів гривень

Уже два роки як мільйонер! Понад 6 мільйонів гривень виграв підприємець із Дніпра у державній лотереї "Мегалот"

Євген Зеленський зробив виграшну ставку на 6 чисел з 42-х у 2017 році ... і став мультимільйонером! Він грає вже 5 років. Каже, що раніше вигравав і сто, і кілька тисяч гривень. Та цього разу фортуна усміхнулась по-справжньому. Завдяки тому, що грав за системною ставкою, Євгену вдалось зірвати чималеньку грошову суму – понад 6 170 000 гривень.

Дізнавшись про виграш, чоловік приїхав до Києва на запрошення оператора державних лотерей "М.С.Л.". Новоспечений багатій взяв участь у телевізійному розіграші лотереї "Мегалот", де йому і вручили чек на кругленьку суму. У телестудії чоловік розповів, що планує витрачати гроші на купівлю будинку та освіту дітей.

Окрім зйомок в улюбленій лотереї, на подружжя з Дніпра очікувала ексклюзивна подарункова розважальна програма "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яка передбачала цілу низку незабутніх розваг і вражень протягом двох днів. Зокрема мультимільйонери отримали персональну екскурсію Києвом, пересувалися містом виключно на білосніжному лімузині, відвідували статусні ресторани столиці, вечеряли з Іриною Фроловою – ведучою "Мегалот" - та стали головними героями професійної фотосессії. А справжньою родзинкою програми для Євгена та його дружини Ольги стали відвідини заміського стрілкового клубу, де голова сімейства Зеленських зміг постріляти з вогнепальної зброї та випробувати власну влучність на полігоні.

Дружина Євгена запевнила, що в Києві їх зустріли веселі та привітні люди, а загалом відпочинок їм дуже сподобався.

На виграні гроші сім’я Зеленських уже встигла придбати квартиру, зробити у ній ремонт, відправитись у довготривалу подорож Карпатами усією родиною та навіть забезпечити освіту доньці. Але, незважаючи на виграні кошти, подружжя вірить, що фортуна колись посміхнеться їм знову, тому продовжують грати в державну лотерею "Мегалот" від "М.С.Л.".