Зеленський хоче збільшити товарообіг з Білоруссю до $6-8 млрд.

Президент України Володимир Зеленський запросив білоруських інвесторів до співпраці і сподівається на збільшення товарообігу між країнами до 6-8 млрд доларів

Про це Зеленський заявив під час виступу на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі, передає Тиждень 
 
"Вірю, що цьому сприятимуть і масштабні зміни в Україні, які позитивно оцінює бізнес-середовище, кредитори і інвестори", - зазначив Зеленський.
 
Він закликав інвесторів до співпраці з Україною і висловив сподівання на збільшення товарообігу між країнами із 5 млрд доларів США до 6-8 млрд доларів.
 
Президент окреслив галузі співпраці двох країн.
 
"Пріоритетом у наших торговельно-економічних відносинах є, в першу чергу, співпраця у паливно-енергетичному комплексі, інфраструктурні і транспортні проєкти, промислова та виробнича кооперація, а також взаємодія в аграрно-промисловому комплексі", - сказав Зеленський.
 
Він зазначив, що Україна і Білорусь мають великі можливості для взаємної модернізації підприємств та спільного виходу на ринки інших країн.