"Якщо президент Зеленський не розуміє що він робить, то тоді він не може бути президентом", - професор Василенко на віче у Києві

Володимир Зеленський, як чинний глава держави, повинен діяти не під диктовку Путіна й погоджуватися на його умови, а дбати про захист інтересів України

Про це відомий український дипломат, професор міжнародного права Володимир Василенко заявив на всенародному віче "Зупинемо капітуляцію!", що відбувається у неділю, 6 жовтня 2019 року, на столичному Майдані Незалежності, передає Еспресо.TV.

"Якщо президент Зеленський не розуміє що він робить, то тоді він не можить бути президентом. А якщо він розуміє, що він робить, то тоді він чинить акт державної зради", - наголосив він.

За словами Василенка, після свого обрання на посаду президента Зеленський - замість відмови від нав'язаних Україні домовленостей - погодив "невигідний, ганебний мирний план".

Натомість команда президента, зазначив професор, наразі має зосередитися на розробці і впровадженні 

"стратегії відсічі збройної агресії";

"стратегії зміцнення національної єдності";

"стратегії підвищення обороноздатності країни";

"стратегії мобілізації всіх ресурсів держави і суспільства для уникнення більших територіальних втрат і уникнення принизливої поразки".

"Лише за таких умов Україна вистоїть", - підсумував Василенко.

Дивіться трансляцію з мітингу ТУТ:

І ТУТ: