"Зеленський повинен відчути, що таке сила нації", - Тягнибок на Майдані Незалежності

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок звернувся до учасників всенародного віче "Зупинемо капітуляцію", що відбувається сьогодні, 6 жовтня 2019 року, на столичному Майдані Незалежності, із закликом змустити на команду Зеленського відмовитися від виконання "формули Штайнмаєра". Й зібратися з цією метою 14 жовтня на Банковій

Про це передає Еспресо.TV.

"Зеленський повинен відчути, що таке сила нації. Що таке сила нації повинні відчути усі депутати від Зеленського", - нагосив він.

За словами політика, "найбільшим злом" наразі є навіть не "формула Штайнмаєра", а закон "Про особливий статус Донбасу", що передбачає, як зазначив Тягнибок, "амністію для сепаратистів, створення так званих судів і прокуратури, народної міліції" на окупованих територіях, котрі не підпорядковуватимуться Україні.

"Цей закон передбачає бюджет на їхнє фінансування - за рахунок українців", - додав лідер "Свободи".

Тож українське суспільство має "тиснути на владу"", вважає Тягнибок.

"Їх (команду Зеленського - ред.) треба гнати геть. Реакція громади, реакція вулиці має бути максимально агресивною. Не допустити щоб парламент ухвалював ці рішення! Ця влада повинна виконувати ідеї і потреби українського суспільства, а не діяти як малороси, фактично виходячи з їхнії якихось невідомих домовленостей і їхніх захцянок. Запрошуємо 14 жовтня, на Покрову, прийти ще більшою кількістю людей. Піти туди під Офіс президента і змусити їх виконувати інтереси української нації, бо ми на своїй Богом даній землі", - підсумував Тягнибок.

Дивіться ТУТ:

І тут: