"Нещасна людина, яка перетворюється на вбивцю": Сенцов похвалив нового "Джокера"

Український режисер схвально відгукнувся про нову стрічку Тодда Філліпса

Про це Олег Сенцов написав у своєму Facebook.

За слова режисера, екранізація "Джокера" – це дивовижний випадок в історії кіно, адже історія про одного й того самого героя реалізовувалась трьома талановитими акторами, у трьох іпостасях, який "трансформувався з другорядного лиходія в абсолютно трагічну фігуру".

"Джек Ніколсон і Хіт Леджер отримали по "Оскару" за свою роботу, Хоакіну Феніксу за те, що він зробив, потрібно мінімум два. Такого акторського втілення і віддачі я не бачив давно. Персонаж, якому співпереживаєш і не засуджуєш. Зло, яке страшніше, ніж в горезвісному недогоррорі "Воно". Нещасна людина, яка на твоїх очах перетворюється на вбивцю і ти розумієш, чому", - зазначив Сенцов.

Режисер радить дивитись фільм "заради режисера, який ризикнув ступити на шлях, пройдений до нього вже двічі, і досягнув на ньому більшого успіху, аніж його попередники".

Сенцов також позитивно відзначив роботу де Ніро та зауважив на приємних алюзіях від "Таксиста" до "Гладіатора". 

"Абсолютно не голлівудське кіно, що збирає при цьому повні зали, що радує більш за все. І не треба після такого недооцінювати глядача – люди хочуть дивитись гарне кіно, а це саме таке", - додав він.