Мільйон для захисника: учасник війни на Сході, майор Збройних Сил України виграв 1 мільйон гривень у лотерею "Лото-Забава"

За чеком на омріяну суму чоловік зі своєю дружиною приїхав у столицю

Сергій Дмитришин зізнався дружині Лілії, що грає у "Лото-Забава", тільки після виграшу 1 мільйона гривень. Та попервах не повірила. 5-6 жовтня 2019 року подружжя завітало до Києва для участі у програмі “Два дня з життя мільйонера” від “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”.

Звичку грати в лотерею Сергій перейняв від батьків. Сам білети онлайн він почав купувати за два місяці до виграшу. Кілька разів вигравав незначні суми - до сотні гривень. Новоспечений мільйонер каже: головне вірити в себе, бо якщо віри немає, то немає і сенсу грати.

Подружжя хоче придбати новенький автомобіль, власну квартиру та облаштувати в ній дитячу кімнату. А потім - здійснять найзаповітнішу мрію - подорожуватимуть Україною.

Бранч із ведучим програми "Лото-Забава", участь у прямому ефірі найулюбленішої лотереї українців, комфортабельний готель, збудований на гроші від лотерей, частування у відомих столичних ресторанах, білосніжний лімузин у якості особистого транспорту впродовж уїк-енду, професійна фотосесія - все це подарував подружжю оператор державних лотерей “М.С.Л”. Лілія та Сергій побажали відвідати також Музей історії України у Другій світовій війні. Там на них чекала ексклюзивна екскурсія. Дослідники зібрали майже 9 тисяч експонатів, аби показати, що відбувалося на території України у часи війни. Утім, більше за все військового зачепив новий музейний проект -”Український Схід” - про сучасну війну. “Був у нас бойовий офіцер, який пройшов афганську війну. Майор Майстрюк. У першому бою , в який потрапив наш підрозділ, на жаль, він загинув. Диверсійна група хотіла захопити наш блокпост. Дали їм відсіч. Під час мінометного обстрілу зачепило і мене осколком”, - пригадує Сергій Дмитришин. Можливо – виграний мільйон своєрідна дяка долі Сергію за те, що боронив свою державу…

Після екскурсії музеєм мільйонери вирушили на прогулянку столицею. Сергій та Лілія кажуть - грати у лотерею не перестануть, а за кілька місяців планують повернутися вже за джекпотом “Лото-Забава” у розмірі 3 000 000 гривень.

Нагадаємо, що за 20 років в Україні з’явилося вже 342 мільйонера цієї лотереї.