"Нема кого за горло взяти": радник Кличка Бахматов назвав свої ключові завдання до Нового року

Новопризначений радник мера Києва Максим Бахматов наразі займається офісом трансформацій

Про це Бахматов розповів в інтерв'ю Українській правді.

"Займаюся офісом трансформацій. Це буде така неформальна структура, що буде допомагати адміністрації, меру ставати краще і краще, динамічніше і динамічніше. Стратегічні й тактичні питання, нові люди, оновлення. До Нового року я дороблю 2-4 великих проєкти. ... З'ясувалося, що є багато департаментів і структур, що займаються проблемою заторів, але взяти за горло нема кого", - заявив радник Кличка.

Бахматов наголосив, що не можна казати, що хтось не працює:

"Тобто всі молодці. Так, щоб сказати, що хтось не працює, погано щось робить, неефективно, не можна сказати. Я вже з одними людьми зустрічався 3 чи 4 рази, але щоб зібрати все це докупи... Поліцейські роблять своє, ми робимо своє, IT робить своє. Винних немає", - пояснив він.

За його словами, впродовж місяця-двох трафік у місті може бути покращений. 

"Це до Нового року, після Нового року – стратегічні конструкції. До речі, тут буде зустріч після нашої зустрічі по стратегії та розвитку.  Плюс – залишилось багато недоробок по заступниках, що були. Це пани Спасибко і Давтян. Я так розумію, що щось було недороблено, щось не встигли зробити. Це все я зараз акумулюю на себе", - додав Бахматов.