Акція на підтримку курдів: під посольством Туреччини у Києві постраждала жінка, у якої невідомий намагався вирвати плакат

Від невідомого жінка отримала незначні травми обличчя

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Під час мітингу одна з учасниць отримала незначні тілесні ушкодження від невідомого, який намагався вирвати у неї плакат. Наразі вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що конфлікт трапився біля посольства, яке розташовано по вулиці Панаса Мирного - за цією адресою знаходиться посольство Туреччини.

На місці події правоохоронці з’ясували, що ініціативна група громадян прийшла до адміністративної будівлі, аби провести мирну акцію. Під час заходу до однієї з учасниць підійшли невідомі, вирвали з рук плакат та спричинили їй тілесні ушкодження.

32-річна потерпіла отримала незначні травми обличчя. 

Працівники поліції встановили, що завчасно про проведення заходу організатори у відповідні установи не повідомляли.

Видання "Наш Київ" повідомляє, що учасники акції виступали проти військової операції Туреччини в Сирії і "геноциду курдів".

Активістка Софія Лапіна у Facebook написала, що "люди посольства вийшли і особисто напали на мітингарів на протестній акції проти анексії курдів. У костюмах та краватках кидалися на мирних людей, розбили дівчині обличчя".