Антибіотикорезистентність - вихід є

Інноваційне рішення було представлене на 14-му Конгресі педіатрів, який пройшов 8-10 жовтня у Києві

64% людей лікують застуду та віруси антибіотиками – свідчать опитування ВООЗ . Відтак,  стійкість мікробів до антибіотиків зростає. Експерти прогнозують : якщо така тенденція триватиме і надалі, то вже до 2050 року смертність від цього перевищить смертність на онкозахворювання, повідомляє  Еспресо.ТВ

 У жовтні починається несприятливий сезон отитів, тонзилітів, фарингітів. Глобально людство на порозі ери антибіотікорезистентності, тому дуже важливо  користуватися сучасними підходами до лікування, зазначає  медичний директор  італійської фармацевтичної компанії DMG Валеріо Даміані

 Один із кроків у боротьбі зі стійкістю мікробів - нові лікарські препарати. Вони знижують ризик  ускладнення захворювань, при яких застосовують  антибіотики. Такі засоби вже довели свою ефективність в європейських країнах.  

Окремі нові препарати дають пацієнтам специфічні бактерії, які можуть пригнічувати патогени, створюючи живий бар'єр проти рецидивних захворювань,  додає Валеріо Даміані.

 Корпорація “Артеріум”, яка співпрацює на українському ринку із DMG, також завжди тримає у  фокусі інноваційні продукти, інноваційні підходи до лікування різних захворювань. Зазначає  представник корпорації “Артеріум” Лідія Болотських.