Промоутер розповів про наступний бій Усика

Промоутер Олександра Усика Едді Хірн розповів про труднощі організації чемпіонського бою для українця

Про це повідомляє BoxingNews24.

Британський промоутер Едді Хірн, який представляє інтереси Олександра Усика розповів про складнощі організації титульного поєдинку для українця.

"Думаю, буде складно організувати бій для Усика. Так, він обов'язковий претендент на пояс по лінії WBO(Всесвітня боксерська організація), тому повинен вийти в ринг проти переможця реваншу Джошуа - Руїс. Але також у нас є Кубрат Пулєв - обов'язковий претендент за лінією IBF (Міжнародна боксерська федерація). В такому випадку назріває поділ поясів. Чемпіону доведеться боксувати з Усиком або звільняти титул", - сказав промоутер.

Також Хірн висловив свою думку щодо бою Олександра Усика з чемпіоном світу у важкій вазі (до 91 кг) за версією WBC(Всесвітня боксерська рада) Деонтейом Вайлдером .

"Деонтей Вайлдер? Навряд чи він захоче боксувати з Усиком до тих пір, поки у Олександра не буде чемпіонського пояса. Думаю, що Деонтей також захоче бій з переможцем пари Джошуа - Руїс. Він же мріє стати абсолютним чемпіоном. Так що Уайлдер не вибере Усика для захисту пояса ", - зізнався Хірн.

Ентоні Джошуа олімпійський чемпіон у надважкій вазі 2012-го року, також чемпіон світу за версіями IBF, WBA (Всесвітня боксерська асоціація, IBO (Міжнародна боксерська організація).