У Києві презентували унікальний напій

Напій містить екстракти квіткового аромату голландського тюльпану та насіння конопель

Конопляне пиво й мило, цукерки, солодощі, одяг та взуття з добавками цілющої рослини — все це можна було побачити у Києві на першому в Україні Конопляному Ярмарку. Тут презентували і новинку, аналогів якої українці ще не бачили. Це наливка Happy Leaf (Хеппі ліф) від групи компаній “Петрус”.

“Це продукція розроблена разом із європейськими фахівцями на основі медичного канабісу. І ми дуже раді, що на міжнародному дегустаційному конкурсі цього року саме наша продукція отримала 5 гран-прі”, - розповідає президент групи компаній “ПЕТРУС” (ЛГЗ “ЗЛАТОГОР”) Людмила Русаліна.

Наливка викликала бум серед відвідувачів виставки. Споживачі кажуть про заспокійливі властивості, покращенні настрою та підвищенні апетиту.

“Виробництво та відділ продажу відчули, що тренд коноплярство буде відроджуватись в Україні і ми придумали такий унікальний продукт і ми його розробляли - етикетку розробляли такий унікальний смак і винайшли такий продукт”, - каже директор напрямку лікеро-горілчаних виробів Анатолій Галіщук.

Харчі з додаванням конопляних додатків стають дедалі популярними як для гурманів зі специфічними кулінарними вподобаннями, так і для консерваторів, які відкривають для себе цілющі властивості традиційних українських рецептів. ГК “Петрус” — один із лідерів українського лікеро-горілчаного ринку. Петрус має збалансований портфель торгових марок, що забезпечує присутність продукції компанії у всіх цінових сегментах. Компанія не боїться експериментувати, завжди шукає нові ніші на ринку, пропонує цікаві рішення та смаки для українських та іноземних споживачів. Не дивлячись на те, що продукт TM Happy Leaf з’явився на ринку зовсім недавно, продукція розкуповується дуже швидко. Настоянка вже завоювала велику кількість прихильників та отримала двократну перемогу на Міжнародному конкурсі Best Drink!