У київському Палаці спорту відбудеться великий безкоштовний концерт із піснями на вірші українських поетів

17 жовтня відбудеться фінал масштабного освітнього проекту "Відкривай Україну", на якому 26 команд школярів з усієї України презентують свої проекти

Про це повідомляють організатори заходу.

"Ідентифікація 2.0" – це фінал масштабного освітнього проекту "Відкривай Україну", що відбудеться 17 жовтня у Палаці Спорту. 26 команд школярів з усієї України презентують свої проекти, націлені на покращення життя. 

Як зазначають організатори, підлітки, які готові "рулити" сучасним суспільством, відкриють для відвідувачів свої ідеї та покажуть, хто насправді runs the world.

Команда з 10 українських виконавців та гуртів покаже як може звучати українська література. Серед них - Illaria, NESPROSTA, ILCHY, ХАС, Лeв Шуров, Balaklava Blues та інші музиканти. Кожен з артистів на концерті заспіває пісні на твори поетів, які вивчаються у шкільній програмі 7-11 класів. Класична українська поезія зазвучить у рок-, джаз-, електронній, інді-музиці.

Цього року у проєкті було задіяно близько 13 тис. дітей з 3 тис. шкіл із 240 малих міст України. Розробку та втілення проекту у життя здійснила команда фундації соціальних інновацій "З країни в Україну", яку очолює лідер гурту NESPROSTA Денис Блощинський.

Вхід на подію безкоштовний, за попередньою реєстрацією.