Відомий тренер хоче повернути Ракицького до збірної України

Відомий український тренер В’ячеслав Грозний заявив, що захисника російського "Зеніту" Ярослава Ракицького необхідно повернути до збірної України

Про це повідомляє Championat.

За словами Грозного, Ракицький потрібен національній команді, оскільки є класним гравцем та переважає за досвідом Миколу Матвієнка, який зараз грає за збірну України у центрі оборони.

"Що стосується виступів Ракицького за збірну України, я б хотів, щоб він грав. Вирішувати буде Шевченко. Думаю, що політична складова в цьому питанні все ж є. Але ось в якому плані: Шевченко частіше бачить ігри Матвієнка, ніж Ракицького. До того ж Матвієнко швидко прогресує. Так, у нього немає досвіду, як у Ракицького. Вважаю Ярослава класним гравцем, він підтвердив це, виступаючи за "Зеніт", - сказав Грозний.

Ракицького припинили викликати до збірної України навесні 2019 року, після його переходу із "Шахтаря" до російського "Зеніту".

В'ячеслав Грозний тренував київський "Арсенал", вінницьку "Ниву", "Дніпро", запорізький "Металург", "Говерлу", болгарський "Левскі", російський "Терек", казахстанські "Тобол" та "Іртиш" і грузинське "Динамо". У 2002 році він був визнаний найкращим тренером України.

Читайте також: Чи має Ракицький грати за збірну України після переходу до "Зеніту"