У 276 книгозбірнях триває голосування Книжкової премії "Еспресо. Вибір читачів 2019"

Книжкова премія "Еспресо. Вибір читачів 2019" охопила бібліотечну спільноту всіх регіонів нашої країни. У 276 книгозбірнях триває голосування серед читачів для визначення кращих книжкових новинок року сучасних українських авторів, адже за правилами конкурсу саме вони обирають переможців.



У херсонській бібліотеці-філії №11 перед остаточним визначенням обранців насолоджуються літературними новинками з номінації  "Література для дорослих", а в херсонській ЦБС бібліотеці філії для дітей №17 між юними читачами розгораються серйозні дискусії навколо прочитаного.


Читачка херсонської ЦБС Бібліотеки-філії №3 Олена Скоробагатько, відомий у місті блогер, вже обрала свого фаворита: "Для мене тиша – це стан, в якому вдається почути себе. Відчувається, що автор шукає саме такого читача. Вірші, короткі та довгі, занурюють тебе в світ діалогу з самим собою". А от книголюб, який відвідує херсонську бібліотеку-філію №11 вагається між двома книжками з трійки, що потрапили до фіналу.



Тож, активне голосування триває. І в херсонців так само, як і у інших читачів ще є час вплинути своїм відгуком на обрання переможця!

Хто ж буде фаворитом старших і молодших херсонських читачів? Про це ми дізнаємося вже за місяць.
Нагадаємо, що експерти премії !Еспресо. Вибір читачів 2019! у номінації !Література для дітей! обрали наступних фіналістів: "Дитя песиголовців", Володимира Арєнєва (видавництво "АССА"), "Зграя", Анастасії Нікуліної (видавництво "Vivat") та "Арктична пасіка", Олександра Дерманського (видавництво "Ранок").
А трійка фаворитів книжкової премії "Еспресо. Вибір читачів 2019" у номінації "Література для дорослих" наступна: "Фонетика тиші" (вибрані твори, том 1), Іван Андрусяк (видавництво "НК-Богдан"); "За спиною", Гаська Шиян (видавництво "Фабула") та "Братство", Олег Криштопа (видавництво "Вавилонська бібліотека").

Якщо ви прагнете доєднатися до спільноти читачів, які обирають найкращі літературні новинки року, шукайте плакати з логотипом книжкової премії !Еспресо. Вибір читачів 2019!  у залах ваших бібліотек і голосуйте ! Останнє слово за вами !