"Шахтар" не впорався із загребським "Динамо" у Лізі чемпіонів

У 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" не зміг переграти на своєму полі "Динамо" із Загреба

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Шахтар" вдало розпочав матч у Харкові та вийшов вперед на 16-й хвилині. Марлос відпасував з правого флангу на Євгена Коноплянку, який із воротарського майданчика спрямував м'яч у сітку.

"Динамо" відігралося вже на 25-й хвилині. Після передачі Міслава Оршіча м'яч у ворота в один дотик переправив Дані Ольмо.

На 60-й хвилині у ворота "Шахтаря" було призначено пенальті. Андрій П'ятов звалив на газон Маріо Гарвановіча, а Оршіч реалізував одинадцятиметровий.

"Шахтар" відновив рівновагу на 75-й хвилині. Алан Патрік передачею врозріз вивів сам на сам Додо, який переграв голкіпера та зрівняв рахунок.

"Шахтар" зіграв з "Динамо" внічию 2:2, набрав 4 очка та залишився на третій позиції у групі С. "Динамо" також має 4 пункти та йде другим. Із 6 балами лідирує англійський "Манчестер Сіті", який сьогодні прийматиме італійську "Аталанту", у якої жодного очка в активі. 

Наступний матч "Шахтар" зіграє 6 листопада у Загребі проти "Динамо".

Ліга чемпіонів

Груповий раунд, 3-й тур

Група C

"Шахтар" (Україна) - "Динамо" (Хорватія) 2:2

Голи: Коноплянка, 16, Додо, 75 – Ольмо, 25, Оршіч, 60 (пен.)

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Болбат (Додо, 66), Марлос (Коваленко, 84), Коноплянка (Соломон, 66), Тайсон, Алан Патрік, Степаненко, Мораес.

"Динамо": Ліваковіч, Теофіль-Катрін, Періч, Ділавер, Леовац, Ольмо, Моро, Оршіч (Іванушец, 90), Адемі (Гояк, 68), Стоянович, Гаврановіч (Петкович, 62).

Попередження: Стоянович, 7; Періч, 23; Алан Патрік, 40; Пятов, 58; Болбат, 59; Ділавер, 63; Адемі, 64.