"Слуга народу" Олександр Ткаченко не задекларував незаконний маєток на Трухановому острові

Народний депутат від "Слуги народу" і ексгендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко користується незадекларованим маєтком в природоохоронній зоні - на Трухановому острові в Києві

Про це повідомляє Bihus.info.

Журналісти зазначають, що задекларувати нібито орендований будинок на острові Ткаченко мав ще будучи кандидатом в народні депутати, але цього так і не зробив.

Основний будинок, два - меншого розміру і подвір’я з озерцем на ганку знаходяться посеред ділянки землі у 4 гектари, яку місто передало в оренду на 15 років під водно-спортивний комплекс ТОВ "Учбово-спортивний комерційний клуб "Україно".

Будувати на цій землі житло заборонено – це земля лісогосподарського призначення, яка відноситься до прибережної захисної смуги і входить до охоронної зони.

Наразі маєток оточено парканом. На автоматичних воротах постійно чергує сторож, який пояснює бажаючим підійти до води, що це приватна територія.

Фото з цього незаконного маєтку на Трухановому острові Олександр Ткаченко оприлюднив ще у травні 2018 року, що свідчить про те, що використовує він його більше року.