Через сильний туман по всій Україні аеропорти затримують і скасовують рейси

Аеропорти Києва, Львова, Харкова та Івано-Франківська повідомляють про затримки рейсів, а вильоти з Маріуполя перенесли в Одесу

Про це повідомляють пресслужби аеропортів України.

Так, у Міжнародному аеропорту "Київ" затримуються рейси Рим (Alitalia), Мінськ (Belavia), Варшава (LOT), Берлін (Wizz Air), Варшава (Wizz Air), Меммінген (Wizz Air), Дортмунд (Wizz Air).

"Рейс з Вільнюса (Wizz Air) був перенаправлений в аеропорт "Бориспіль", туди ж трансфером перевезли пасажирів, вилетять зворотним рейсом. Рейс Бергамо-Київ (Ernest) приземлився в аеропорту Львова", - повідомили в пресслужбі аеропорту "Київ".

На внутрішніх рейсах авіакомпанії Motor Sich затримуються рейси в Одесу, Запоріжжя і Львів.

У Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького через сильний туман затримуються вильоти рейсів SQP141 Київ (Бориспіль)-Львів, SQP895 Львів-Прага, SQP896 Прага-Львів, SQP142 Львів-Бориспіль.

"Рейс 7132/7131 виконуватиме авіакомпанія Буковина BKV7132/7131. Рейс Львів-Шарм-ель-Шейх відбудеться згідно з планом у 14:25, а рейс Шарм-ель-Шейх-Львів відбудеться з затримкою в 19:15", - зазначають в аеропорту "Львів".

У Міжнародному аеропорту "Харків" повідомляють про затримку рейсів у Мілан, Рим і Шарм-ель-Шейх.

Рейси з міжнародного аеропорту "Миколаїв" через погодні умови перенесли в міжнародний аеропорт "Одеса". Всіх туристів перевезли автобусами. На сьогоднішній день в аеропорту працює чартерна програма.

В Івано-Франківському аеропорту через туман два ранкові рейси на Київ перенесли на кілька годин.