"Ситуація може закінчитись по-різному": Корнієнко про можливе хабарництво "слуг"

Депутатів від "Слуги народу" запросили на засідання фракції, де будуть розглядатись принципові рішення

Про це народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів в інтерв'ю Українській правді.

"Я думаю, що порозуміння можна буде знайти. У цьому кейсі (можливого лобіювання чиїхось інтересів, - Ред.) є кілька слоїв: саме голосування на комітеті, також є непорозуміння всередині комітету, коли одні депутати кажуть, що треба працювати так, інші – що треба працювати по-іншому", - пояснив Корнієнко.

Нардеп пояснив, що інформація про виключення із партії "не зовсім правильна":

"Зараз розповсюджується інформація, що ми когось будемо виключати – це не зовсім правильно. Ми просто просимо всіх депутатів приїхати на фракцію, тому що, можливо, будуть розглядатися принципові рішення.  Зовсім не факт, що принципові рішення стосуватимуться виключення з фракції. Можуть бути абсолютно інші рішення. Минулого разу на засіданні фракції багатьох людей не було. Ми б хотіли, щоб важливі рішення приймала уся фракція.  Вона може закінчитися по-різному. Давайте не робити прогнозів і висновків...", - пояснив Корнієнко.

Раніше повідомлялось, що ОПУ закидає 11 нардепам-"слугам" хабарництво: по $30 тис. за протидію законопроєкту про електронні майданчики під час оцінки нерухомості. 

23 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження щодо можливого хабарництва народних депутатів України, аби перевірити оприлюднену у ЗМІ інформацію.

Зеленський  заявив, що всі нардепи від "Слуги народу", причетні до цього скандалу з, пройдуть перевірку на поліграфі.