У Запоріжжі невідомий ударив ножем громадську активістку

Поліція Запоріжжя розшукує злочинця, який завдав ножове поранення жінці та втік

Про це повідомляє пресслужба поліції міста.

"Сьогодні, о 12:20 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставлено жінку з ножовим пораненням. Поліцейськими встановлено, що у під’їзді будинку по вулиці Європейській у місті Запоріжжя, невідомий чоловік спричинив ножове поранення жінці 1995 року народження та зник", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження зловмисника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За інформацією президента Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаля Хамдані, яку він оприлюднив у Facebook, внаслідок нападу постраждала глава ГО "Запорізький ромський центр "Лачо Дром" Анжеліка Бєлова.

"У Запоріжжі, на вулиці Європейській напали на відому активістку Анжеліку Бєлову. Дівчина є керівником громадської організації "Запорізький ромський центр "Лачо Дром" і дружиною запорізького громадського активіста, лідера організації "Антикорупційний рух Запоріжжя" Костянтина Бєлова", - розповів він.

За його словами, зловмисник напав на жінку в під'їзді і завдав удару ножем в область серця. Зараз постраждала  в реанімації. Її оперують.