Американці витратять $ 2,7 млрд на цукерки для Гелловіна, - Національна асоціація кондитерів США

За підрахунками Національної асоціації кондитерів (NCA), у 2019 році американці витратять на цукерки для роздачі дітям на Гелловін $ 2,7 млрд, тоді як у 2015-му ця цифра склала $ 2,6 млрд, роком раніше вона становила трохи більше $ 2,5 млрд

Цю інформацію організація розмістила на великому білборді на Таймс-сквер на початку жовтня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На свято 31 жовтня діти за традицією ходять до сусідів і просять частування. За даними NCA, 90% батьків перед святом намагаються поговорити з дітьми, щоб вони не об'їдалися солодким. 

Інформацію, яку організація розмістила на великому білборді на Таймс-сквер, щодня бачитимуть близько 170 000 людей, які працюють поруч, і близько 415 000 туристів.

77% опитаних американців сказали, що мають намір роздавати дітям частування. 68% респондентів планують закупити для цього шоколадки, 10% - традиційні іриски з кукурудзяним сиропом (candy corn), ще 9% назвали жувальні цукерки, м'ятні льодяники, карамель, льодяники на паличці і цукерки з лакрицею.

85% опитаних зазначили, що вважають за краще солодощі невеликого розміру.

Гелловін, Великдень, Різдво і День святого Валентина - свята, на які американці купують найбільше цукерок, зазначають в NCA.