"Король жахів" Кінг порадив, що дивитись і читати на Гелловін

Найкращим фільмом для Гелловіна відомий письменник вважає ремейк знаменитого горрора 1988 року "Дитячі ігри" про ляльку Чакі, який вийшов у цьому році

Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Американський письменник Стівен Кінг порекомендував, що можна подивитися і почитати на Гелловін. 

Зокрема, найкращим фільмом для цієї події метр вважає ремейк знаменитого горрора 1988 року "Дитячі ігри" про ляльку Чакі, який вийшов у цьому році. Кінг високо оцінив майстерність Марка Гемілла ("Зоряні війни"), який озвучив ляльку. Письменник також віддав належне сценарію кінострічки.

"Марк Гемілл дав голос Чакі, за що я і полюбив цей фільм. Я сміявся і плакав над багатьма сценами. Всі творці проробили величезну роботу. Завдяки грамотному сценарію картина вийшла зовсім пекельною. Наприклад, там є така сцена: Чакі перекидає драбину, на якій стоїть один з героїв, той падає, заплутується в лампочках, якими прикрашають будинки, і ламає ноги. Знаєте, як на мене, це смішно і страшно одночасно", - зазначив Кінг.

Серед серіалів Кінг порадив подивитися французький горрор "Маріанна" від Netflix, що розповідає про письменницю, чий книжковий персонаж втілився в реальному житті.

"Він дуже-дуже страшний. В ньому є щось від "Дуже дивних справ" — ця атмосфера, і навіть трохи мого почерку", - сказав Кінг.

А найбільш підходящою для Гелловіна книгою автор вибрав "Дев'ятий будинок" Лі Бардуго. Кінг порівняв це твір з "Гаррі Поттером", але підкреслив, що роман розрахований на доросле покоління.