"Лякали "папочками" й називали корупціонерами": депутатка Василевська від "Слуги" розповіла про конфлікти у фракції

Ольга Василевська припускає, що ситуація з поліграфом - це не останній скандал у фракції "Слуга народу"

Відповідний допис вона зробила у Facebook.

"Спочатку ми всі стали президентами. Потім деякі стали депутатами, і за сумісництвом, теж трошки президентами. Адже кожен з нас - президент. Потім (у Трускавці) ми стали ніким. Бо ми отримали мандати, користуючись рейтингом президента. І з цим я ще могла погодитись. Потім нас лякали папочками, які формуються із матеріалів на депутатів, які мають корупціоногенні ризики. ... Потім деяких з нас обізвали корупціонерами. Бо їм не сподобалось як ми проголосували на комітеті", - розповіла Василевська.

Нардеп зазначила, що погодилась на поліграф тому, що це  "дрібниця у порівнянні з тим, як дивитись людям, які тебе обрали, в очі, які хотіли не цирку, а реальних дій",

"Поліграф - значно краще, ніж сидіти в куточку і дивитись як твоє прізвище обливають гівном ні за що. І я цього нікому не дозволю: ні президенту, ні депутату, ні експерту", - наголосила вона.

Василевська припустила, що це не останній скандал у фракції.

Раніше повідомлялось, що ОПУ закидає 11 нардепам-"слугам" хабарництво: по $30 тис. за протидію законопроєкту про електронні майданчики під час оцінки нерухомості. 

23 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження щодо можливого хабарництва народних депутатів України, аби перевірити оприлюднену у ЗМІ інформацію.

Зеленський  заявив, що всі нардепи від "Слуги народу", причетні до цього скандалу з, пройдуть перевірку на поліграфі.