"Не була залякана особисто": Василевська-Смаглюк розповіла, навіщо пішла на поліграф

Народна депутатка від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, для чого перевірилась на детекторі брехні

Про це вона розповіла в етері Еспресо.TV.

"Я не була залякана особисто, я процитувала деякі моменти, це не пряма цитата на одному із перших засідань нашої фракції, де говорили про те, що не треба брати хабарі, на кожного є папочка, ми будемо складати туди матеріали," - сказала вона. 

На питання журналістки, чи відчувала вона тиск, народний депутат відповіла:

"Мені важко відчувати тиск, бо я не маю корупціогенних ризиків, і готова це доводити, але в приниципі це було не дуже приємно, бо ви могли б перевірити депутатів до того, чи мають вони якісь ризики. наміри, послати їх всіх на поліграф, а потім вже перевірити і пересвідчитись у тому, що у вас у фракції порядні люди. А якщо ви взяли людей і заводите на них папочки, то я розумію, що мене крім мене ніхто особисто не буде захищати в разі тиску".

Вона також розповіла свої мотиви проходження поліграфу.

Я своїм проходженням погіграфу не заважаю робити розслідування, а навпаки допомагаю. Мій офіційно пройдений поліграф при бажанні можна долучити до справи і я буду наголошувати на цьому. Робила для себе, щоб моє ім'я не паплюжили. Поліграфіст сказала, що ніяких грошей я не брала. щодо будь-яких голосувань, але могла знати, кому пропонували", - додала вона.