"Жодні слова не замінять емоції після перегляду рок-мюзиклу про Майдан “Got to be free” у Театрі на Подолі", - Петро Порошенко

Петро Порошенко разом з дружиною Мариною прийшли на рок-мюзикл про Майдан “Got to be free" у столичному Театрі на Подолі

Своїми враженнями п'ятий президент України поділився у себе на Telegram, розповідає Еспресо.TV.

"Жодні слова не замінять емоції після перегляду рок-мюзиклу про Майдан Got to be free у Театрі на Подолі. Він викликає почуття гордості, що ти українець, живеш у часи, коли твориться держава, народжується нація. Усі ми разом робимо те, що дозволяє з вірою і твердою впевненістю дивитися в європейське майбутнє України.

Він викликає почуття гордості, що ти українець, живеш у часи, коли твориться держава, народжується нація. Усі ми разом робимо те, що дозволяє з вірою і твердою впевненістю дивитися в європейське майбутнє України", - зазначив політик.

За його словами, "Театр на Подолі - це наш український дім".

"Саме такі вистави хотів тут бачити: які правдиво показують, якою насправді є сучасна Україна по духу, з яким вогнем у серці і любов’ю до своєї країни живуть українці. Цей мюзикл мають подивитися якомога більше українців та іноземців.", - додав Порошенко.

Він зазначив, що наступна постановка Got to be free у Театрі на Подолі відбудеться 21 листопада - гарна альтернатива концерту хору імені Верьовки.

"Ми з Мариною вдячні команді акторів та автору ідеї Володимиру Лавренчуку за те, що ми спільно будуємо Україну. Вдячний пану Володимиру за подарунок – уламок бруківки з Інституцької. Це - хороше нагадування про те, за які цінності ми боролися і ні за що не маємо від них відступати. Поставлю на своєму робочому столі. Щиро раджу прийти на Got to be free у Театрі на Подолі, а скоро, сподіваюся, і в інших містах України", - додав Петро Порошенко.