Божевільний крок: найбагатший боксер світу хоче із середньої ваги у категорію Усика

Мексиканський боксер Сауль Альварес, який виступає у вазі до 72,6 кг, заявив, що хоче провести бій у колишній категорії українця Олександра Усика - до 90,7 кг

Про це повідомляє Vringe.com.

За словами Сауля Альвареса, який 2 листопада дебютує у напівважкій вазі (до 79,4 кг) у поєдинку проти росіянина Сергія Ковальова, на цьому він зупинятися не збирається. У планах мексиканця, який виступає у середній вазі (до 72,6 кг), бій у першій важкій категорії (до 90,7 кг).

"На яку максимальну дурість я готовий піти? Мабуть це бій в крузервейті. Так, це звучить абсолютно божевільно. Але я довіряю своїй витривалості та вмінню тримати удар. Але ще більше довіряю вмінню уникати пропущених ударів. Я спарингував з крузером. Мені сподобалося: це мотивує, змушує працювати ще більше і ще важче. І після цього я ще більше почав вірити в свою фізичну підготовку і силу. Моє завдання - бути одним з найкращих в історії мексиканського боксу. Це дає мені мотивацію. Майбутній бій саме з цієї серії", - сказав Альварес.

Журнал Forbes назвав мексиканця найбагатшим боксером світу, за минулий рік він заробив $94 млн.

Нагадаємо, Олександр Усик був абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі, але вирішив перейти у надважку категорію.