Британський важковаговик Ф’юрі обізвав Джошуа та Руїса "мішками"

Британський боксер Тайсон Ф’юрі назвав чемпіона світу в надважкій вазі американця Енді Руїса та його суперника по реваншу британця Ентоні Джошуа "мішками"

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Тайсона Ф’юрі, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Енді Руїс та Ентоні Джошуа, у якого американець відібрав титули, є мішками та не належать до його ліги.

"Руїс та Джошуа? Вони обидва мішки, вони не в моїй лізі. Моя мама завжди говорила: якщо ти не можеш сказати нічого хорошого, не говори цього взагалі, так що я просто буду тримати рот на замку", - сказав Ф’юрі.

За словами британця, відтепер усі боксерські поєдинки він проводитиме у США.

"Усі свої бої тепер буду проводити в США. Тож, якщо Джошуа не захоче летіти до Америки, що не дивно після його минулого бою, то на нашу зустріч доведеться чекати довго", - зазначив Ф'юрі.

Перший бій Руїса і Джошуа відбувся 1 червня в Нью-Йорку, та завершився сенсаційною перемогою американця технічним нокаутом в сьомому раунді. Реванш відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.