"Я не промовчу": Сенцов назвав очікування від Зеленського та застеріг його від зради

Український режисер, звільнений політв'язень Кремля заявив, що не є прибічником ані Порошенка, ані Зеленського, а завжди виступатиме лише за інтереси українців

Про це Олег Сенцов сказав, виступаючи на форумі єдності щодо діалогу між суспільством на владою, передає Еспресо.TV.

"Я теж не пряник і, можливо, вже багатьом не подобаюсь. Що робити. Але я завжди говорив і говоритиму те, що думаю. Я не є прибічником ані пана Порошенка, ані Зеленського. Я прибічник лише народу, який об'єднався у державу Україна. І завжди виступатиму лише за їхні інтереси. Якщо наш президент робитиме те, що на мою думку буде правильне і потрібно народові України, я буду його підтримувати. Якщо він робитиме те, що на мою думку буде шкодити чи буде неправильним, я буду про це говорити відкрито і чесно. Мені боятися нема чого. І в цьому можете на мене розраховувати", - заявив він присутнім.

Сенцов зауважив, що якщо керівництву нашої країни вдасться припинити вогонь, щоб не гинули наші солдати, якщо їм вдасться повернути наших полонених, він підтримає керівництво. 

"Якщо наш президент зможе зламати ту корумповану систему в нашій країні, яка роз'їдає нашу державу зсередини, як іржа, я скажу, що в нас найкращий президент. Якщо інтереси країни будуть зраджені, я побачу, що це зрада, я так і скажу. Якщо не президент зламає систему, а система його – я не промовчу", - запевнив громадський діяч.