У Кропивницькому з’явився новий лотерейний мільйонер

Завдяки “Лото-Забава” у Кропивницькому стало на одного мільйонера більше! Ним стала Ганна Романівна Смірнова, яка 15 років грала у “Лото-Забава” і влітку цього року нарешті купила виграшний білет на 1 мільйон гривень

Ще кілька місяців тому Ганна Романівна - пенсіонерка з Кропивницького - лише мріяла про великі гроші. Але минулого уїк-енду вона на власному досвіді відчула,

що таке справжні два дні з життя мільйонера, коли приїхала до Києва за власним чеком на один мільйон гривень. Новоспечена мільйонерка переконана, що приз допоможе частіше бачитися з рідними та близькими.

На неї чекав власний лімузин, екскурсії Києвом, розкішні ресторани, власний фотограф та багато іншого. Але найголовніше – всю цю радість вона розділила разом з донькою та онуком, які спеціально прилетіли до неї з Лондона. 

За словами Наталії - доньки мільйонера “Лото-Забава”, усім надзвичайно сподобалась підготовлена лотерейним оператором розважальна програма, а Сашко – онук мільйонерки – залишився у справжньому захваті від можливості пересуватися містом на білосніжному лімузині. 

Сама ж Ганна Романівна зізнається, що вірила в свою перемогу і знала, що все буде добре.

Для Смірнових – сімейна традиція, яка тепер об’єднує родину - маму в Кропивницькому та доньку з онуком – у Лондоні. Частину виграних коштів Ганна планує використати, щоб частіше бачитися з рідними, дітьми та онуками. А кожна поїздка до доньки у Великобританію – це великі гроші.

Іншу частину грошей планує витратить на своє здоров’я, та покращення побуту в домі. 

До речі, Наталія у Лондоні також грає у лотереї й при цьому думками повертається до мами. На виграші у мільйон Ганна Романівна зупинятися не планує й розповідає, що продовжуватиме грати в “Лото-Забава” й надалі, адже є ще джекпот розміром у 3 мільйони гривень.