Стаканчик Starbucks у "Грі престолів": Емілія Кларк розкрила, чия це була помилка

Актриса, яка зіграла Дейенеріс Таргаріен у фентезійному серіалі "Гра престолів" від НВО, розповіла, хто забув стаканчик з-під кави в кадрі

Про це Емілія Кларк сказала в ефірі The Tonight Show.

Актриса прокоментувала інцидент з потраплянням у кадр одного з епізодів останнього сезону стаканчика, який фанати сприйняли за стаканчик з кав'ярні мережі Starbucks. Помилка творців серіалу бурхливо обговорювалась у ЗМІ та фанатами серіалу в соцмережах.

У сцені святкування перемоги героїв над Королем Ночі перед Дейнеріс стояв сучасний паперовий стаканчик з кавою. Цікаво, що хоча стаканчик приписали Starbucks, виявилось, що насправді він їй не належить. Художник-постановник "Гри престолів" Хауке Ріхтер повідомив, що це чашка кави від ірландської компанії Paper Cup.

Раніше актриса Софі Тернер припустила, що саме Емілія причетна до появи в кадрі чашки. Утім виконавиця роли Дейенеріс це заперечила.

"Ось справжня правда. Нещодавно у нас була вечірка перед премією Еммі, і Конлет (Гілл), який грає Варіса, який сидить поруч зі мною в цій сцені, відвів мене в сторону і сказав: "Емілія, я маю тобі дещо сказати. Я маю тобі дещо сказати, дорога. Кавова чашка була моєю!" Це була кавова чашка Конлета. Він так сказав", - поділилась Кларк.

Щоправда, вона додала: "Можливо, він був п'яний, але він сказав це".